Gulyásleves csipetkével
Kakashúsleves, tavaszi zöldségekkel, lestyános daragaluskával
Fehérspárga krémleves, medvehagyma pestós toasttal
Spenóttal és szárított paradicsommal töltött szűzpecsenye, fehérboros almával és burgonya pürével
Tengeri süllő filé, barnavajas zellerpürével és zöldbabokkal
Pecsenye kacsacomb sült színes céklákkal, vöröslencse pürével
Zöldspárgás, pisztáciás házi szélesmetélt
Tanyasi csirke paprikás, galuskával és tárkonyecetes uborkasalátával
Kemencében sült céklák, vöröslencse pürével, gránátalmával és salátával
Csirkemell steak, grillezett lilakáposztával, répapürével és ropogós hajdinával
Somlói galuska
Túrós béles, tejfölhabbal és bazsalikomos eper raguval
Mogyorós Creme Brulée
30 EUR / Fő
Allergén alapanyagokkal kapcsolatban kérje kollégáink segítségét.
A Maison bistro & hotel sajátos design világával tisztelettel hódol a történelmi helyszín és a gasztonómiai múlt előtt. A helységek és szobák eltérő hangulatú berendezései, a kecses bútorok, a cserépkályhák, hagyományos magyar ételek, a kemence és a pincében kínált borok biztosítják a hely üde, vidám hangulatát.